De klasse van Koni verlagingsveren

Bij verlagingsveren denkt u wellicht niet meteen aan een stijlvol of mooi product. Toch bewijst het Nederlandse KONI keer op keer dat dit wel degelijk mogelijk is. Waar worden verlagingsveren precies voor gebruikt? En wat kunnen Koni verlagingsveren u precies bieden?

Het nut en doel van verlagingsveren

Bij carstyling en dus ook bij het verlagen van je auto is het schoonheidsaspect altijd belangrijk. Autobezitters willen graag een mooie en aantrekkelijke auto hebben. Daarnaast moet de auto zo snel en comfortabel mogelijk zijn. Door verlagingsveren van Koni te gebruiken bereikt u beide doelen. Verlagingsveren verbeteren daarnaast ook de wegligging van auto’s. Ze komen dichter bij de grond te liggen wat de bestuurbaarheid verbetert. Wees echter voorzichtig met extreme verlagingen, dus verlagingen van bijvoorbeeld 50 of 60mm. Het is bij zulke extreme verlagingen lastig om uw auto uit de slip te halen. Daarnaast worden de vele drempels die we in Nederland hebben een probleem.

Tot slot is het aan te raden om het vervangen van verlagingsveren aan experts over te laten. Het is namelijk niet een klusje dat u zelf eenvoudig kunt doen, zeker als u er het gereedschap niet voor heeft. De veringen in een auto staan onder hoge spanning en kunnen u ernstig verwonden wanneer u daar niet voorzichtig mee omspringt.

Koni verlagingsveren

KONI is gevestigd in het Nederlandse Oud Beijerland maar verkoopt haar producten over de hele wereld. U kunt daarbij denken aan producten zoals schokdempers en veringen, evenals complete onderstellen. KONI produceert zulke producten voor heel veel types auto’s, maar focust zich vooral op racewagens. Een voorbeeld daarvan is de KONI Sport Kit. Deze kit bestaat uit de typerende gele sportdempers en heeft een gemiddelde verlaging van 35 mm. Koni verlagingsveren worden vaak verkocht in combinatie met schokdempers en de Sport Kit is daar een voorbeeld van. Ze kunnen echter ook los gekocht worden.

De Koni sport kit in huis

KONI is erg zeker van zijn zaken en biedt dan ook levenslange garantie voor de eerste gebruiker van zijn producten. Zo bent u altijd verzekerd van een goede service en uitstekende Koni verlagingsveren. De partij waarbij wij altijd Koni schokdempers kopen is Extreme-Carstyling, zij lijken de scherpste prijzen van Nederland te hebben en alsmede is de service altijd goed.